Hoe Geript En Gesneden Te Worden: Definitieve Gids

Ik heb de video hierboven gemaakt om je STERK aan te moedigen om je voedingsinname zelfs voor een paar dagen bij te houden. Als je deze oefening nog niet eerder hebt doorlopen, is het een eyeopener!

Er zijn drie belangrijke manieren om u te helpen calorieën gemakkelijk te tellen, zodat u inzicht krijgt in wat u eet als u eet en hoe u eet om uw eetgewoonten te helpen verbeteren:

Hoe Calorieën Te Tellen Methode # 1) Mobiele Applicatie

Als u een smartphone heeft, moet u een mobiele applicatie gebruiken, waardoor het tellen van calorieën een fluitje van een cent is. U kunt niet alleen calorieën tellen, maar u kunt ook de afbraak van macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vet) van elk voedsel, elke maaltijd en elke dag als geheel leren zonder enige berekeningen uit te voeren.

Dus hoe maakt een mobiele applicatie het tellen van calorieën zo gemakkelijk naast moeiteloze berekeningen? Er zijn een paar redenen:

  1. Je smartphone heb je altijd bij je
  2. U hebt direct toegang tot de voedingsinformatie in een uitgebreide database met voedingsmiddelen
  3. U kunt uw favoriete voedsel en maaltijden bewaren, zodat u ze niet herhaaldelijk hoeft in te voeren (dit is een groot probleem). U kunt ook aangepast voedsel toevoegen als ze het voedsel dat u wilt niet in hun database hebben.
    Hoe calorieën te tellen Methode # 2) Voedingsdagboek

Als u geen smartphone heeft, of in plaats daarvan calorieën met de hand wilt tellen, kunt u het voedsel dat u eet en de portiegroottes in een dagboek noteren en later de uitsplitsing van calorieën en macronutriënten voor elk voedsel berekenen. Ten slotte tel je de calorieën voor elke maaltijd en de dag als geheel op.

Dit Klinkt Misschien Als Veel Werk, Maar Het Is Uw Tijd 100% Waard.

Om dit proces voor u gemakkelijker te maken, heb ik een sjabloon voor een voedseldagboek gemaakt met verschillende tips om u te helpen calorieën gemakkelijker te tellen en meer significante inzichten in uw eetgewoonten te verkrijgen.

Calorieën tellen Methode # 3) Maak een spreadsheet

Zit je vast aan 12% lichaamsvet?

Wil Je Elke Week Veranderingen In Je Lichaam Zien, En Mogelijk Zelfs Om De Paar Dagen?

Nou, je kunt doen wat fitnessmodellen en bodybuilders doen om je voor te bereiden op wedstrijden. In plaats van willekeurig te eten en te volgen, kunt u het voedsel en de maaltijden die u eet, vooraf bepalen door ze in een spreadsheet te plaatsen. U eet volgens de spreadsheet of spreadsheets (als u er meer dan één heeft), zodat u PRECIES weet wat u in uw lichaam stopt. U hoeft geen calorieën meer te tellen voor ultieme precisie.

  1. Is dit saai? Ja.
  2. Is dit duurzaam? Nee.

Als je het kunt volhouden, is er geen discussie over eten met laserachtige precisie is heel erg handig. Als je me zou vragen om binnen 3 weken zo gescheurd mogelijk te worden, zou ik eerst een spreadsheet maken en er religieus aan vasthouden. De oefening is een bijzaak. Je krijgt ook een idee van je hongerpatronen en welke voedingsmiddelen en maaltijden je helpen om je goed en verzadigd te voelen.

Nogmaals, als u nog niet eerder een voedingsdagboek heeft bijgehouden om uw calorieën te tellen en meer te weten te komen over uw voedingsgewoonten, is dit misschien wel het meest cruciale dat u kunt doen om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *