6 Meest Populaire Hardloopkoptelefoons: Snel Overzicht

Of je nu de voorkeur geeft aan serieuze heavy metal, rustige rock, intense rap of luchtige popmuziek terwijl je rent, één genre zal je motivatie zeker een boost geven en je mogelijk zelfs sneller maken.

Uit een onderzoek bleek dat atleten harder werkten met snellere muziek en meer van de muziek genoten als ze in een hoger tempo speelden. Alleen al door het tempo van de muziek met 10 procent te verhogen, werd de afstand 2,1 procent groter.

Verschillende onderzoeken laten de positieve effecten van muziek op hardlopers en atleten zien. Het stuk blijkt de geest en het lichaam van de atleet te kalmeren voor wedstrijden wanneer ze onder hoge druk staan. Het heeft ook geleid tot het elimineren van hun afleidbaarheid.

Het is dus echte muziek die een belangrijke motivator kan zijn voor hardlopen en trainen. Maar als je altijd probeert je hardloopkoptelefoon te repareren of langzamer moet gaan om er een terug in je oorlel te steken, kan dit contraactief en ongelooflijk irriterend zijn.

Panasonic RPHJE120K In-ear ‘druppels’

Deze hoofdtelefoon is een van de laagst geprijsde hardloopkoptelefoons op de markt, geprijsd van $ 6,94 tot $ 9,99. Ze zijn gemaakt om qua kleur overeen te komen met de iPod Nano 5e generatie. Je kunt ze in 8 verschillende kleuren kopen, waaronder zilver, zwart, roze, blauw, paars, groen, oranje en rood. Elke koptelefoonset wordt geleverd met drie verschillende oordopjes (klein, medium en groot) voor alle oorvormen.

De Apple Earpads Met Afstandsbediening En Microfoon

De Apple Earpads voor $ 24,95 zijn gespecialiseerd om zweet- en waterschade te weerstaan ​​en hebben een verbeterde basweergave. In plaats van ronde oordopjes heeft Apple deze oortelefoons gemaakt om in de individuele oorstructuur te passen en ontworpen voor vele oortypes. De meegeleverde afstandsbediening kan worden gebruikt om het volume aan te passen, iPhone-oproepen te beantwoorden of te beëindigen en muziek en video’s te bedienen.

De Sony Ultra Lichtgewicht MDR-W08L Verticale ‘in-the-ear Oortelefoons’

De Sony Ultra-koptelefoon kost $ 39,97, heeft een dunne hoofdband en laat buitengeluid toe voor extra veiligheid voor als je over straat rent. Bovendien worden ze geleverd met garantie.

De Sennheiser CX 680 Earfin Sports Earbuds

De Sennheiser CX 680 Earfin Sports Earbuds kosten $ 69,99. Ze zijn zowel zweet- als waterbestendig en worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. De koptelefoon is ontworpen om in ieders oor te passen en wordt geleverd met een ‘fit kit’ waarmee je de oordopjes aan je oor kunt aanpassen. Ze werken met iPhones, alle iPods en mp3-spelers (met een 1/8 inch stekker) en de Adidas miCoach.

De Bose IE2-audiokoptelefoon

De Bose IE2 Audio Headphones kosten $ 99,95 en zijn gemaakt met een akoestisch ontwerp met een breed scala aan geluid, om muziek soepeler over te brengen naar de oren. Het bedrijf heeft onlangs de uitvinding ontwikkeld om een ​​betere pasvorm en duurzame duurzaamheid te bieden. Deze hoofdtelefoon is speciaal gemaakt om naar draagbare mp3-spelers of iPods en laptops te luisteren. De set wordt geleverd met een beschermende draagtas met ruimte voor een mobiel apparaat.

Klipsch Afbeelding X7i

Aan het duurdere uiteinde van de hoofdtelefoon staan ​​de Klipsch Image X7i-hoofdtelefoons voor $ 199,99 en worden geleverd met een afstandsbediening met 3 knoppen voor muziek- en spraakbesturing voor geselecteerde Apple-apparaten. Klipsch-koptelefoons worden geleverd met gepatenteerde ovale oordopjes in plaats van de typische ronde. De koptelefoon wordt ook geleverd met een draagtas, vijf verschillende oordopjes, een kledingclip en 2 jaar garantie.

Probeer een van deze bestverkochte koptelefoons eens en laat ons weten hoe we het voor je kunnen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *